Jag är ingen ensamvarg nattetid

Inatt hände något som jag inte vet har hänt förut. Jag kom hem till en helt tom lägenhet. Ingen man, inget barn och ingen hund. Kändes sorgligt. Mannen sov på hotell i Örebro, barnet sov hos barnvakten och hunden sov hos hundvakten. Jag kunde knappt sova alls. En hel veckas nätter har jag inte kunnat sova. Men nu när ingen kunde störa mig, då kan jag inte heller sova. Jag är en familjemänniska ut i fingertopparna märkte jag. Klappade på magen som kompensation. Helt ensam var jag ju inte, och jag fick några sparkar som svar.

Varvade ned framför datorn, som jag glömt påslagen när jag åkte. tog en tallrik yoghurt och sen en lång lång varm dusch för att mjuka upp kroppen som började kännas av. Somnade inte förens efter 04 ändå. Försökte trösta mig med att alla mina tre bord berömde mig, särskilt ett av de större sällskapen som krånglat tidigare under kvällen - var det inte det ena så var det det andra. Fanns öronproppar? Snapsen var allt bra dyr... Varför finns inte julmust light? Det största sällskapet hade förbeställt avec, men på plats så var det fel utan det skulle varit snaps istället. Men de behöll som tur var avecen, hade inte varit roligt att krångla mer just då. Jag blev jätte glad i vilket fall. Sen hade Linn ringt under kvällen för att se om jag ville ha skjuts hem efter jobbet, men kunde inte svara då mobilen var i omklädningsrummet, men hon kom ändå och hämtade mig. Ju färre bussresor jag slipper desto bättre!

Var hemma ungefär då bussen skulle gått från stan, och då skulle det ändå ta en stund hem med den. Så tusen tack än en gång, Linn!

Nu är jag fortfarande ensam. Min kropp protesterar, vaknade vid 10 men kroppen ville inte sova mer. Känns i svanken och ryggen främst. Andra graviditeten varnade min barnmorska mig om att den känns mer på kroppen. Och ja, det gör det verkligen. Men var och skrev in mig på sjukhuset denna vecka för alternativ behandling mot illamåendet - akupunktur, och det ska hjälpa mot smärta. När jag kände att jag kunde gå något sånär upprätt så ringde jag för att kolla hur läget var med lillan. Men hon höll på att somna. Hon har visst inte blivit bättre, och knappt ätit något. Så det blir väl till att vara hemma från dagis imorgon med.



Kommentarer
Linn

Så lite så!



Var ändå alldeles för rastlös för att bara åka hem efter vårt julbord!

2011-12-04 @ 22:55:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0