Typiskt mig



Jag är en kvällsmänniska. Just nu gör jag en typisk Lilli-grej. Jag gör marschmallows just nu, och jag är medveten om att klockan är efter 23. Igår började jag laga mat, stekte köttfärs vid 22.Detta är inte en ny ovana utan har gjort så här länge.

Vid 22.30 en kväll kom jag på att göra karameller. Hu, vad det kändes i armarna efter att ha dragit smeten. Minns att det var tur att N var hemma, för tillslut fick jag be honom om hjälp då jag inte orkade att hålla saxen för att klippa karamellerna.



Andra kvällseskapader var dessa, Lime key pie gjordes... Som även råkades misshandlas något då jag skulle ställa den på bordet, och tappade ner den snarare så kanterna bara föll ned.. Helt okej, men ingenting för laktosmagar.



Också en morotskaka skapades på kvällskvisten. Här med choklad och ett ljuvligt citrontäcke.

Förövrigt idag så gjorde lillan och jag piroger. Sedan gjorde jag tårta. Och chokladtryffel. Och nu detta. Varför? Jag vet inte. Jag är jätte sugen när jag börjar, men när det är klart så är jag liksom mättad så att äter inte så mycket av det senare, när det är klart.  



Kommentarer
Sofie

Sv: Jag använder all möjlig färg ! Senaste gångerna har jag grundmålat med en "bra färg" & sen målat med en färg från rusta (inomhus lackfärg) :)



Va mkt gott du bakar !! Kan du inte lägga upp receptet på kolorna ? :D

2011-07-09 @ 09:34:51
URL: http://soofieeklund.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0