Julmarknad i Mariebergsskogen!



För en gångs skull kommer jag ihåg att kolla upp i tid när Mariebergsskogens julmarknad är! Lyckas alltid höra om den typ i efterhand. Men dagarna 3-4 december mellan klockan 12-17 så är det igång, och 20 kronor i entréavgift för de över 15. Endast kontant betalning överallt. För oss blir det väl den 4, eller ja, för mig och lillan. Sambon befinner sig då i Örebro samma dagar med fotbollen. Och jag jobbar till sent den 3e.



"Ta med familj och vänner och besök vår nya julmarknad, för första gången i vår egen regi! Direkt innanför entrén lockar utställarna med värmländsk julmat och hantverk av hög kvalitet. Här doftar det av brända mandlar och grillad korv, här klingar julmusik och körsång blandat med glada barnskratt från skridskobanan.


För barnen bjuds pyssel, häst och vagn, vinterskattjakt, ponnyridning och det härliga mötet med självaste tomten. Herden med fåret leder dig till den levande julkrubban! Friluftsteaterns lilla scen förvandlas nämligen till stallet där Josef, Maria och barnet får besök av vise män och hereden med sina får."

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0