Köpte nytt garn...



Har börjat ett projekt med att virka. 4 nystan och över 400 meter uppvirkad tråd senare insåg jag att det krävdes mer garn. Ni kan förstå hur irriterande det var när jag mitt i första nyköpta nystanet hittar detta! Någon har knutit ihop trådarna mitt i... Fick till det bra i virkningen iallafall som tur var!



Kommentarer
Anna Johansson

SV: Då är nog Lukas ett sånt barn som vill se hur allt ser ut inuti. Han tror även att allting går att laga, och går de inte att laga, så tycker han att vi bara kan köpa nytt. De förklarade jag för honom för längesen att allt går inte att laga, och mamma har inte pengar att bara köpa nytt hela tiden. Han köpte de då, men nu vill han inte gå med på de längre.



Men vi kanske får sätta oss ner och på ett ännu bättre sätt prata med honom om de. Oftast när han har sönder ngt så får han vara med och laga de, om de går att laga.

De är väldigt frustrerande just nu.

2012-04-02 @ 12:54:36
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se/
Anna Johansson

Vi har slängt, och vi har även plockat bort leksaker. Dom som vi plockat bort, glömmer han efter en stund och frågar inte efter ens. I stunden som vi slänger de trasiga kan han ibland bli arg och ledsen och säga förlåt, de var inte meningen, jag är snäll nu osv. Men sen går de ngn dag så är han där igen och pillar isär ngt. Vi jobbar jättemkt på att inte fastna i en negativ spiral av nej och inte, och försöker istället hitta på grejjer och låta honom vara med, men på ngt sätt når vi inte fram sista biten. Som du sa, barn är barn, och detta kanske bara är en fas han går igenom. En väldigt jobbig fas.

2012-04-02 @ 14:59:01
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0