Än så länge går allt smidigt



När klockan ringde 7 imorse kände jag mest för att:
"Neeeeej- vill inte gå upp! Vill blunda!". Men upp kom jag, lillan med för den delen. Sambon åkte till jobbet och lillan kom iväg till dagis. Det har snöat ganska mycket under natten - 7 cm ungefär så lillan blev glad. Väl hemma så började jag baka. Känns lite udda numera att göra annat än frukost så tidigt. Medans jag stod där och malde mandel så mindes jag tillbaka på de restaurangkök man varit i vid den tiden och gjorde allt från att koka potatis till att göra såser. Och nu, några år senare står jag alltså och bakar en tårta klockan 8 på morgonen!

Sen har jag gjort mig i ordning, ni vet- al'a dejting style. Duscha, lukta gott. Göra de fluffiga lockarna raka med hjälp av den älskade platt tången. (Söker fortfarande efter anti - volym - produkter om någon undrar!) Kroppen insmord, ögonbrynen plockade, naglarna lackade och nu sitter jag med en ansiktsmask.

Ska snart ta och göra sista momentet på tårtan, som är sambons favorit, så ska den sedan få stå och vänta tills vi kommer hem ikväll! Ska försöka vila lite också, dock inte så länge. Ska till tandläkaren idag med så jag får mig en promenad med på köpet.

Hur har er dag sett ut än så länge?



Kommentarer
Anna Johansson

SV: HAHA men du har ju en anledning iaf, du jäser ju :P Jag slöar ju bara :)

2012-02-14 @ 19:33:25
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se/
Johanna

Jag sitter fortfarande osminkad då jag gett mig på att måla vardagsrumsbordet (har typ känlsan "oh no vad har jag gett mig in på?" efter 1h målande). Men det får mig att få tankarna på annat. Blev lite deppig igår så då försöker jag ofta ge mig på hushållsarbete eller måleriprojekt. ;-)

2012-02-15 @ 12:59:17
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Maja

Åh, vilken söt bild! Fin blogg med fin header! :)

2012-02-15 @ 13:28:08
URL: http://hoglunds.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0