En fartfylld ledig dag

Idag var både lillan och sambon lediga från sitt. Vi var till barnmorskan nämligen till barnmorskan! Som lillan har väntat! Nu fick hon äntligen lyssna på lillebrors hjärta! Barn får ju inte följa med på ultraljud och förra gången ville vi lyssna först så att allt var okej. Och det var det så nu ska hon få följa med. Hon frågade igår om:


Lillan:
Ska vi ta ut honom då?


Efter så åkte vi till Barnens hus och Toys R Us
, och åt även hamburgare meny till lunch. Sen fick lillan åka till svärmor och vi var på föräldrakurs. Det är egentligen mer inriktat för första gångs föräldrar, en just för att jag nu är väldigt lokaliserad på hemmaplan så kunde det vara en bra ide om att lära känna lite gravida här på området. Känns ju lite ensamt om man säger så (trots Linn). Men det var tyvärr ingen på närområdet ändå, men det blir nog kul ändå!


Sambon fick även gå iväg mitt i,
till sitt läkarbesök, tur att vi ändå var på vårdcentralen. Knäna spökar lite, så han har fått två mediciner och väntar nu på remiss för röntgen.


Ringt till BRIVA i Linköping både igår och idag också,
men inga läkare var där vid båda dagarna så de ska ringa upp oss. Så får vi se hur det går med lillans händer. Sköterskan trodde dock att vi lär få åka ned. Lillan har klagat att händerna har börjat göra ont och det ser lite spänt ut, sköterskan sa något om att hon nu är i en växtfas och händerna kanske inte hänger med. Men, vi får se när det ringer upp.



Kommentarer
Linn

åh stackars lilla tjej. Hoppas att det inte är något komplicerat med händerna, hon (ni allihop!) har gått igenom nog!



apropå annat, det är ju faktiskt himla kul att prata lite bebis-kommer-planering med någon!

2012-02-13 @ 21:22:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0