Frisörbesök



Lillan var till frisören för någon vecka sedan. Håret blev klippt och färgat rosa och lila, mest rosa. Sprayfärg givetvis. Lillan var jätte lycklig, tänka sig- rosa hår! Två inbakade flätor som vi absolut inte fick ta ur. Så hon fick sova i dem så hon fick visa på dagis. Såg nog lite lustigt ut. På bilden hade hon sovit middag och då hade alltså inte nattens vridningar kommit... Kan ju säga att det krävdes två schamponeringar vars lödder blev rosa! Hon har fortfarande lite skiftningar. Hon har även avkrävt ett löfte av sin far att köpa en färgburk nästa tur till leksaksaffären.


Ända sen hon såg första deltävlingen på Melodifestivalen, har hon pratat om att få jätte långt hår. Precis som Loreen, kvinnan som var först till att gå till final. Hela tiden har det varit att "Jag vill ha lika långt hår som dig, mamma!" Sen fick hon alltså axellångt. Men jag har härmed blivit utbytt som hårideal. Så det har varit lite diskussion över det där med att klippa sig - för hur kan håret växa när det klipps? Men klippt är hon nu!




(Bild)



Kommentarer
Caroline

Det långa håret är nog alla små tjejers dröm, min dotter är likadan. :-)



Nu när vi går mot våren så kanske det kan komma in lite fjärilar i inredningsbutikerna. Kolla även hos Panduro eller blomaffärer.



Ha en fortsatt bra vecka.

Kram Caroline

2012-03-01 @ 07:23:59
URL: http://lyckaochhem.blogspot.com
Emelie, Mamma till David och Gravid

Vad fint det blev :D Hur gammal är dottern?



Sv: Det var ju jätte smart! Kan man montera ner ena sidan med den sängen? :)

2012-03-01 @ 09:47:34
URL: http://enmammaskarlek.blogg.se/
Eleonore- Kokboksutmaningen!

Coolaste lilla tjejen, minns att jag själv älskade när man fick sprejfärg i håret :D

sv: Haha kan tänka mig att det blir många skratt, min syster som är 5 år är precis likadan. Lillgammal och säger de härligaste sakern!

Hihi ja chokladbomb får man absolut cravings för just nu :D När jag får det där suget brukar jag baka en kladdkaka med schweizernötchoklad, daimchoklad eller apelsinkrokant(från marabou) och sen en enkel chokladmousse(man värmer 3 dl grädde och smälter ner 150-200g valfri choklad, låt svalna ett tag och vispa upp) som man brer på :D

2012-03-01 @ 10:26:12
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0