I förvaringens namn!



Två dagar på IKEA nu. Och detta var inte på mitt initiativ! Var ju där förra lördagen med. Men då var 7 av 8 skruvar de vi skulle ha, men sista var för stor, så igår hämtade vi några nya. Lillan fick för första gången gå in på leklandet igår. När blev hon så stor? Barnen får vara där en timme, men vi hade inte ens kommit till hälften efter halva tiden så det kändes som det blev en snabb runda. Köpte med oss två Antonius stativ till garderoberna. Av de fem garderober vi har är det endast en med hyllor. Men vi hittade inga backar så vi åkte dit idag igen. Också för att lillan fick leka av sig igen, hon tyckte det var jätte kul! Lite annat än backarna följde med hem, nya glas, lampa samt en skruvsats med plugg!

Förövrigt har det handlats mat på Maxi, tvättats, skruvats upp en lack hylla och då sambon insåg att det var hans sista lediga helg på över en månad så tog han tag i projekt "göra om klädkammaren till kontor". Grovrensning först, en sopsäck av sambons kläder skänktes till myrorna. Och så till dagarna blir det en sväng till tippen och så ner några vändor till källaren. "Projekt källare" blir nog när bebisen har kommit - så jag orkar vara med. Dagarna som kommer, kommer jag alltså vara fullt sysselsatt att få reda på kaoset alltså.

En ny bokhylla har kommit in i vardagsrummet denna helg. Har alltså 5 stycken stora Billy bokhyllor bara här i vardagsrummet och en smal billy bokhylla. Även 3 mindre hyllor med. Lillan har en stor och de två halvhöga som jag bloggade om sist. Har andra varianter av bokhyllor med, i köket och i vårt sovrum. Kan tillägga att det inte finns en enda ledigt hyllplan...



Kommentarer
Johanna

Förvaring är A och O har jag märkt på "äldre dagar" även om vi bor stort så hamnar saker överallt och på fel ställen så att man ej hittar. Därför har jag börjat "investera" i lite fler burkar askar osv så att var sak har sin plats. Blir galen när jag ej hittar!!!



1h på lekland är INGET! Då är det liksom bara att gå och grab-and-go med de saker man ska ha men det är ju ingen tid att kika och fundera helt enkelt. Borde absolut vara 2!!!

2012-02-20 @ 07:12:10
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
L

Det enda tråkiga med att få barn, är att vi numera "måste" ha kontoret i sovrummet. Vi fick ett skrivbord (bortskänkes på facebook, bra!) som vi hoppas ska sluka allt från skrivare, pärmar, studentlitteratur osv. Det är skitfult, men.... stort. Förvaring. Så det får gå.

2012-02-20 @ 16:06:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0