Ännu en dag har då gått

Handlat på maxi andra dagen i rad, glömde lite saker igår. Följde med mamma på en runda på IKEA innan, i rullstol. Sabla osmidig lånestol må jag säga, jätte bred och tung och inte alls flexibel för armarna. Mamma var med och skulle efter en bit ha 15 mycket otympliga kartonger, så jag fick rulla lite själv. Slutade med att hon ställde av kartongerna och sedan gick tillbaka efter dem när vi kommit till kassan. Det är väl det som hänt de senaste dagarna.

Just ja, vårt maskinspöke är i farten igen! tvättmaskinen har lämpligt nog börja krångla. Tvättar man ett timmes program så lägger den av när det är 20 -15 minuter kvar! Skulle tvätta alla babykläder för någon dag sen men nej... Inte lite stressad man känner sig då, allt som tidigare gått sönder och behövts bytas ut såsom fläkten i förra bilen etc och så nu detta! Alla "mina önskegrejor" som jag vill ha men inte är i superpriolistan åkte bakåt ytterligare ett snäpp...

Imorgon kommer förövrigt bli en jätte utdragen dag som jag inte alls ser fram emot. Först specialistmödravården på morgonen, möte jämt innan lunch och så akupunktur på kvällen. Slumpen planerade inte alls inte det något bra tycker jag. Tror dagarnas strapatser har kört slut på mig, är super trött! In i duschen snart och sen i säng!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0