Nyfikenhet kan löna sig!

 
 
 
Minns att jag en gång skrivit om att jag var lite avis på grannen som fått stora paket skickade till sig, och idag så kom de hem till mig! Inget innehållande utav vuxenblöjor dock, men ändå. Utan något helt annat! Tupperware! Jag var på ett party för en tid sedan, blev lite nyfiken (nähä?) och fick en nyck och blev hipp som happ konsulent. Och min lilla ingivelse har verkligen lönat sig! I avseenden utav upplevelser, produkter och en intjänad peng så har det hela varit väldigt roligt också! Det jag var mest nervös över var  själva orderbeställningen, men systemet var nästan löjligt enkelt så där hade jag ingenting att vara nervös över.
 
Väntade mig faktiskt nästan på att posten skulle komma med det på fredag, men de kom alltså idag. Så idag har jag packat alla leveranser, så allt är klart till kunderna. Passade på när minstingen sov middag. Enda är att ingen utav mina värdinnor hade vidare lust med att få hem "sitt" i förtid... De senaste tidens magsjuka har gjort oss något... Utstötta... Märkligt. Eller ja, kanske inte. Men jag är sällskapssjuk nu...  Har till och med lovat att ställa ut en kartong på balkongen, då "lådan är smittad"... Men men. Varför skjuta upp något när man kan göra det idag? Hittills har allt löpt extremt bra, nästan för bra, så peppar peppar på att det fortsätter!
 
 
 
 
Endel utav beställningarna.
 
 
 
 
Om någon har intresse utav en egen demo så är det bara att höra av er!
 
 
 
 
Barnen har haft väldigt roligt med kartongerna! En hel del glada fniss har kommit från insidan av den största kartongen. Goa älskade småttingar!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Zarah - småbarnsmamma och änglamamma

Synd att tupperware är så jäkla dyrt, finns en hel del bra grejor jag skulle vilja ha.

Svar: du kan ju ha ett party... (vink...hint...) då får du ju värdinnegåva samt har möjlighet att gå upp i nivåer och få mer...
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2013-05-09 @ 16:05:11
URL: http://skrikochpanik.blogg.se
Zarah - småbarnsmamma och änglamamma

Undra om jag har någon som skulle komma... får kolla runt lite så får jag säga till :)

Svar: Gör så.. Jag kan på söndag ;p Vill lägga en till stor order innan veckan är slut - är mina testveckor nu... Är kanon värdinnegåvor just denna period nu, helt ärligt. Bara den första tackgåvan är ett stor hög tårtkupa i vitt och rött (i katalogen är den vit och blå dock - men kostar 449)... Du kan bjuda in typ 4 som du vet skulle kunna handla och be dem ta med en eller två extra. Ju mer de köper, desto mer tjänar du på det. Du kan få ett helt set med knivar! (värde över 2000)
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2013-05-09 @ 18:45:48
URL: http://skrikochpanik.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0