Nya IKEA katalogen - Dagens ilands problem nr 2Väntat med glädje på nya IKEA katalogen. Så idag låg den i brevlådan, tillsammans med en katalog från MIO, biltema och ellos. Skön kväll i soffan tänkte jag. Kunde dock inte hålla mig från IKEA katalogen. På första sidan hittar jag dessa två erbjudanden, och all min glädje dör. Gissa vad jag köpte till fullpris?

Japp. Ett helvitt skrivbord som vi har som sidobord till soffan, med den fula metallpinnen gömd mot väggen. Det var enda bordet som var närmast passade till mitt syfte. Lamporna har jag älskat sedan de först kom ut. Gillar dragfunktionen.

Ja, så kände man sig plötsligt 500 kronor fattigare. Tur att man har råd till denna fadäs i alla fall… Skulle ändå inte orka vänta till de få dagarna som sakerna erbjuds. Jag ville ju ha dem när jag köpte dem, så det var värt det iallafall! 

Men ändå, inte okej IKEA, inte okej...
Kommentarer
Lilla H

usch förstår att du känner dig lite snuvad på konfekten

2011-08-23 @ 21:23:56
URL: http://haleyborg.blogg.se/
Lilli

Svar Lilla H: Haha ja, så kan man ju så träffande kalla det. Tänk vad mycket konfekt jag kunde ha köpt för de 500 kronorna? :P

2011-08-24 @ 10:58:41
URL: http://curiousme.blogg.se/
L

äsch, du hade inte ätit upp all den där konfekten ändå.. och OM du hade det - tänk vad ont i magen du skulle haft!De där lamporna har jag spanat på ett tag.. kan vara värt att åka dit imorgon då ;)

2011-08-24 @ 14:35:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0