Inte som man tänkt sig



Efter att Ns lunch var slut, och han åkt iväg till jobbet
så ringde jag över till svärfarmor där lillan sovit över. Jag undrade om hon ville hem än. Svaret blev nej, och de skulle ringa när de lekt klart. Ns kusin och faster skulle komma dit också. Sen när eftermiddagen slutat och början på kvällen hade påbörjats så gick jag över för att hämta hem henne. För at göra en lite längre historia kort så slutade det att jag gick hem igen. Utan dotter. N dömer fortfarande, så vet inte riktigt vad vi ska hitta på.



Ville bara sitta ned, så jag gick och hämtade en gammal tröja som jag började klippa i. Sen börja sy i. Av bilderna ser ni nu vad. Just nu funderar jag på om vi ska beställa hem pizza, eller om jag ska sätta en deg så man kan göra sin egen. Egen är ju klart godast, men vill gärna in i duschen också. Dilemma.

Tidigare under dagen har jag börjat med "omrenoveringen" av lillans födelsedagspresent. Tejpade och "tapetserade in" de ytor som inte ska målas. Letade upp slipmaskinen, så jag var egentligen klar för att börja, tills jag kom på att jag just slängt dammsugarpåsen och inte hittade de nya. Så ingen slipning, och med det alltså ingen målning.

Så, det var min fredag, hur är eran?



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0