Sjuk, stressad men i alla fall mättHar legat näst intill konstant i sängen idag.
Frusit, svettats, varit trött. Illamående och dundrande huvudvärk. Tryckte verkligen i tinningarna. Tog de sista två skivorna av mitt hembakade bröd och ett glas oboy. Det var det jag fått i mig. Två glas juice, en järntablett och ett par voltaren lite senare.

Värktabletterna intogs med ett nästan godkänt tidsmellanrum. Som alltid när jag verkligen är sjuk drabbas jag av städlust och hade tankarna på mer att baka än på mitt odisciplinerade examensarbete. Men så fort jag stod upp drabbades jag av svimnings känslor så som sagt så har jag tillbringat min tid i ett mer horisontellt läge. Mycket frustrerande.

Dock började det släppa i takt med att solljuset försvann
. Nu kan jag i alla fall sitta rakt upp. Så har faktiskt lyckats skriva lite. Inte mycket, men lite, på arbetet.Tog mig i kragen och tvingade i mig mat. Som alltid när jag känner mig låg så unnar jag mig något. Detta var vad som fanns hemma, var enkelt att göra samt gott.

Närproducerad ryggbiff och en sallad
bestående av körsbärstomater, rädisor, rödlök, gurka, isbergssallad, röd paprika och färsk basilika. En klick bearnaisesås och flingsalt. Rostade en macka, som för övrigt inte är bränd som det ser ut på bilden, som jag bredde på hemmagjort aromsmör med vitlök, färsk basilika och färsk persilja samt kryddor.  Nästan LCHF. Vitaminer och protein gör kanske susen. Vitlök ska ju vara bra mot förkylning. Två stycken burk coca cola slank ner i bara farten, och den tillfälliga sockerkicken gör nu sitt.

Ska strax ta mig en promenad. Har inte varit ute mer en snabb sväng på balkongen. Tänker inte bryta mitt nyårslöfte jag haft i typ tre år nu- att jag ska vara ute minst en gång varje dag. Och då menar jag inte jätte korta turer eller balkong häng. I undantag till sjukdom, då är en kort sväng okej.
Får väl ta mig en sväng och slänga soporna. Hunden är hos svärfar, så kan inte släpa mig ut med henne.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0