Godmorgon...


Jag är ingen morgon människa överhuvudtaget. Speciellt inte efter ungefär 3 timmars sömn. Inte för att lillan krånglade direkt något mer efter 00. Men jag kunde inte somna förens efter 03. Sen vaknade jag till vid 06, en timme innan klockan skulle ringa av att lillan försökte ta sig från sitt rum till vårt. Hon gick in i byrån i hallen, den lilla stackaren. Hon grät förtvivlat över att hon inte kunde öppna ögonen och se någonting.

Efter att vi rengjort ögonen så somnade hon fort om på mitt bröst, sittandes i en inte alltför skön ställning. Men vad varm hon var! Gick upp sedan när hon väl somnat till. Klädde på mig, la på lite smink och nu ätit frukost. Försöker hålla mig ifrån att gå och mysa i sängen igen, då lär jag nog inte komma upp igen förens om några timmar, vilket jag inte riktigt har möjlighet att göra. Eftersom lillan nu måste vara hemma så får jag inte skjuts till läkaren.

Nu börjar det åtminstone ljusna på himlen. Kändes nästan som det var mitt i natten, nästan ingen har lamporna tända vad jag ser från där jag sitter. Blåser gör det med. Känner mig inte så jätte peppad till att gå ut. Knåpade ihop med oerhörda talanger denna bilden på paint, som nu ligger som skrivbordsbild till mina älsklingar som nu sover. Till och med hunden sover och inte det minsta intresserad av en morgonpromenad. Den som säger att denna hundras är krävande har ju aldrig träffat min jycke...

Ska nu klä på mig ytterkläderna och smyga in och pussa hejdå.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0