Rosa Lucia!

 
 
Idag var det luciatåg på dagis! Utomhus! - 14 grader, helt fantastiskt! Med oss hade vi farmor, farfar, 2 tonåringar och gammelfarmor. Men det var lite roligare i år, då min dotter ledde tåget, som bestod av alla avdelningar på hela dagiset, vid sidan av sin bästa kompis! Så sött! I mitten hamnade de också, men tyvärr var det väldigt svårt  att fota. Jag är ju så himla kort! Inte så lätt när man inte ens mäter 1.60 utan fick stå på tå! Tur att jag Anna, som jag alltså träffade för andra gången på samma dag, också var där som kunde hålla upp kameran åt mig...
 
 
Jag: Varför har du inte termobyxor?
Anna: För jag är en cool morsa...
Jag: Mhm, men vem är det som fryser egentligen? Du eller jag?
 
 
Mjehehehe, jag är en härdad mamma. Detta var hennes första luciatåg på detta dagiset. Underställ och termobyxor samt rejäla vantar.  Var bara tvungen att slänga iväg ett sms om hon menade engelskans cool?
 
Förra året var Lillan en tomtelucia, alltså att ha tomtekläder och luciakrona och ett tärnljus, men i år ville hon vara enbart lucia, med tärnljus också ioförsig. När jag väl köpt en vit klänning ändrade hon sig men där satte jag stopp... Sen så blev det en stunds förvirring om vad hon skulle ha runt midjan. Rött band eller glitter? Men det blev ett... rosa... band.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
zarah

Det är ju bara självplågeri och inte ha termobyxor! går runt i mina och undrar hur folk överlever kylan!

Svar: haha eller hur! har i princip också alltid mina på mig, om man ine vet att man ska in i en bil och direkt till affären typ... Känner mig gammal när jag kommer på mig själv att vilja stega fram till närmsta ungdom (eller vem som helst som har) som har uppknäppt tunn jacka och läxa upp dem...
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2012-12-13 @ 17:33:11
URL: http://skrikochpanik.blogg.se
zarah

Yep! och de som går i strumpbyxor. förstår de inte att de kan bli sjuka?! Värme före mode. man kan ju ha fina kläder under iaf ;) känner sig som en michelingubbe men nog är man varm alltid!

2012-12-13 @ 21:47:45
URL: http://skrikochpanik.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0