FÅ en spjälsäng! IKEAs bebishyllning för FAMILY medlemmar!



Igår föddes en prinsessa, och det uppmärksammar IKEA med detta erbjudande för FAMILY medlemmar som gäller från idag den 24- 26 februari! Köp en VYSSA SKÖNT madrass för 399 kronor och en spjälsäng HENSVIK som kostar 599 kronor! Vi har ju en spjälsäng efter lillan, som vi har krånglat med att få tag i nya skruvar till, men som jag vill ha vit. Men som tur var hann jag aldrig köpa varken målartvätt, nya stora penslar eller barnvänlig färg! En ny madrass skulle vi ju köpa i vilket fall och nu så sparade jag alltså in allt jobb med målartvätt, slipning och målning samt pengarna som skulle lagts på de diverse sakerna som behövdes!


Efter några om och men och tandgnissel,
då IKEA öppnade klockan 10 och sambon hade möten inbokade just då samt att lillan är hemma från dagis nu så funderade vi på hur vi skulle kunna komma dit och utnyttja erbjudandet. En kompis är på området är också gravid, men hennes bil har krånglat samt inte hade någon barnstol och sambon var tvungen att ha bilen till jobbet idag så löste sig inte det hela med den tanken heller! Tittade i lagerstatusen igår och då fanns det visst bara 7 sängar kvar, och så fanns det 8 i morse. Så var en aningens stressad över att det skulle vara slut!


Ringde tillslut mamma igår kväll,
så hon åkte in till stan, hämtade bilen på sambons jobb och åkte direkt till Ikea och var väl i princip först in varuhuset och snappade snabbt åt sig en säng och madrass. Sedan klockan 10.25 bar vi in sakerna i hemmet, och nu står alltså dessa ting i vår lägenhet! Så ni som är i behov av en spjälsäng får passa på nu! Det borde väl komma fler leveranser? IKEA kan väl knappast ha en sådan spontanidé?


Det roliga är att lillan har juniorsängsvarianten som spjälsängen,
så syskonen ska få matcha! Har faktiskt haft tanken på att köpa just denna sängen just för detta, och att slippa allt evt krångel som jag tidigare räknade upp. Nog för det är kul att måla och pyssla men min kropp är ju inte riktigt att lita på som ni vet. Lite väl riskabelt att bara ha en halvmålad säng... Så nu får vi ta och sälja eller ge bort den gamla.

Kanonkap idag allstå! Så galet nöjd!
 



Kommentarer
L

Riktigt fin var den också!

2012-02-24 @ 18:14:38
Agnes

Vad kul att ni gjorde ett så bra kap! Jag kikade in på Ikeas hemsida igår i jakt på gardiner då jag upptäckte erbjudandet. Spjälsäng OCH madrass är ju inte billigt, speciellt inte när man har en lång lista med andra saker som ska handlas til en liten också.



Vi har en HENSVIK stående, som Liam hade som bebis så den ska ett syskon få ta över sen. Och Liam har också juniorsängen, tycker den serien är så fin!

2012-02-24 @ 18:50:40
URL: http://agneslauedberg.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0