Nu är det VI!

Vi har under ca två särskilda månader haft det tufft, inom vissa familjerelationer från bådas sidor, och även från vissa "vänner". Vet inte om det märkts här på bloggen, eller annars om man träffats. Men nu förra veckan kom det ett vägskäl. Vilken väg att gå? Sambon och jag har varit så trötta ändå in i märgen på vissa saker, och vi har fått ta så mycket skit som vi inte förtjänar. Varför vi inte lånar ut pengar längre, varför vi slutat besöka människor som aldrig besöker oss, varför vi valde att fira julafton som vi ville... Ja, ni kanske förstår hela spiralen...


Men nu, nog fick vara nog. Mycket tårar och grubblande men nu är beslutet gjort. Det är inte hos oss problemen ligger, och därav ska inte de problemen bli våra heller. Och jag känner mig så glad! Så mycket tyngd har lyfts från axlarna och hjärtat och jag kan äntligen känna glädje över vardagen, trots kroppens smärta. Skönt att slippa den psykiska smärtan nu! Och äntligen glädje över det lilla livet i magen och framtiden känns inte lika skrämmande och oviss längre.


Nu ser man människorna som verkligen är där för en, och nu får de stå i centrum- näst efter oss! Vi är prioritet nummer ett från och med nu, och kommer göra exakt det vi vill! Får se om jag skriver mer om detta, men nu ville jag bara få ur mig lite av allt, avstampet är nu gjort!



Kommentarer
L

En själv och ens familj ska alltid stå i centrum. alltid.



KRAM

2012-02-05 @ 23:45:05
Johanna

jag tror vi alla har mer eller mindre problematiska familjeförhållanden. det har även vi eller tja, jag stundvis men jag känner just därför att det är obeskrivligt skönt att ha lite avstånd från familj då jag bor i Norge. Blir inte lika intensivt och jag har möjligheten att välja när jag tar kontakt och när vi ses. Sedan behöver man inte ta del av allt skit utan man kan umgås på ett bra o trevligt sätt de få gånger man ses och vara nöjd med det. Skulle jag ha alla bakom knuten skulle det nog vara stridigheter med all säkerhet. ;-)

2012-02-06 @ 07:25:34
URL: http://passionforpoison.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0