Och på extra dagen gjorde vi...



Denna morgon vaknade lillan precis för att vinka av sin far,
och så  var det bara att gå upp. Blev att pärla någon pärlplatta för att sedan förvandla det till ett halsband istället. Har lovat henne att åka buss ett tag så vi passade på nu så vi åkte in till stan för att leta present till sambon. Som tur var somnade hon så jag kunde gå in i den tilltänka affären och köpa det jag tänkt ut- med nollrisk för att det skulle skvallras vad det var! Hon vaknade lagom till BR affären…

Vet du vad det värsta är där?  ”Vet du vad det bästa är? Leksaker från BR”… Affärens jingel i kanon… om och om och om igen… Lillan hittade förövrigt en skateboard som hon ville ha. En rosa givetvis, med Hello Kitty. Hade hennes pappa varit med hade han ändå inte bangat, trots färgen. Tror han kommer bli toknöjd om dottern tar efter vissa bitar från hans barndom.

Hur som helst resulterade hela dagen i en mycket sliten mamma. Lillan hade ju sovit. Smidigt att vara barn ibland. En annan fick börja med maten direkt när man kom hem ändå. Eftersom det blev hamburgare igår fick söndagssteken bli idag. Men magen är full, lillan sover och kvällen börjar närma sig sängen. Kanske sova några sammanhängande timmar inatt?



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0