Barnvagnstips Jollyroom- Barn & baby nätbutik!Kikar runt lite på nätet efter en barnvagn. Det har varit så utplockat i affärerna. Hittade Jollyrooms hemsida. Där blir det fraktfritt när man handlar över 1000 kronor. Nu har de även att om du handlar en vagn för +10 000 så får du ett 1000 kronors presentkort och om du handlar för +5000 så får du ett 500 kronors presentkort.

Är ju värt att kika på. Fanns även ett stort urval av ståbrädor också vilket är ett stort plus! De är lika dyra i affärerna som på nätet. Vi är ute efter en stabil kombivagn, helst med hårdlift. Fyra stora raka däck, som inte är luftdäck! Ingen punktering, ingen smygläcka och inget dåligt med luft här inte! Fanns flera som såg helt okej ut, och som var till kampanjpris, vilket inte är helt fel det heller!

De ska visst även ha Sveriges bredaste utbud inom barn och baby, så det finns allt från inredning till mammakläder. Klart värt en kik i vilket fall!Kommentarer
Sandra Nensén

Är stamkund där typ ÄLSKAR den sidan och köpt massor av grejer där. super snabba med leverans är dom oxå, så oftast har man grejerna dagen efter man har beställt.

2012-01-19 @ 22:53:30
URL: http://sandranensen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0