Liten uppdatering om en liten början

Varit ganska stilla nu den senaste veckan. Efter de tre dagarna med kraftiga kramper så kändes det bara dumt att vara igång, vill ju inte dra igång en alldeles för tidig förlossning. Varit mycket trött och somnat väldigt lätt lite när som. Men lite då och då har energin kommit, och jag har försökt vara lite aktiv. Julen är nu utstädad sånär på att dammsuga bort det sista granbarren imorgon. Vi har börjat handla lite babykläder, blöjor etc. Nu när vi tog ned de sista julkartongerna så tog vi med lite babysaker upp som vi sparat, så man kan kolla igenom allt.

Vi visste ju att lillan skulle bli en tjej, och då min mor fick två flickor så fanns det en del sparat från oss och så fick vi efter sambons yngre kusin. Men det är mycket som inte ens använde till lillan. Mycket rysch och pysch, mycket in -your -face figurer och mönster, massor av spetsar och annat bjäfs. Så de åkte lika fort ned i en kartong som ska skänkas vidare!

Men bra att ha lite koll på bärselar, hoppgungor och vagn tillbehör etc. De ska de ned i källaren igen i väntan på att barnet kommer. Typ allt åker nog ned igen, men mer sorterat och märkt så det bara är att plocka upp igen för att göras i ordning ju närmare bf vi kommer.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0