Det ska gå från teori till praktik

Börjat tänka på att det närmar sig. Har det mesta fastän det ska bara fram och göras i ordning. Ibland trillar det ned något nytt plagg till den lille i byrålådan - detta Musse Pigg set i storlek 56 från kappahl kom ned igår. Märkligt att hålla i så små plagg igen. Men, allt ska ju tvättas också - oavsett om det är nytt eller begagnat. Spjälsängen ska skruvas upp och dess madrass måste ju luftas minst 72 timmar. Skrock eller inte så "ska" man ju inte bädda sängen förens bebisen kommer hem... Svärfarföräldrarna tar lillan, kommer över om det nu skulle ske på natten och lillan är även där tiden vi är på BB. Och för att tiden ska gå för henne så ska de även åka och hämta barnvagnen från Babyproffsen. Hunden ska till svärfar.

Det mesta finns här uppe i lägenheten, men är undanplockade då sakerna bara kommer stå framme en tid vilket mest känns i vägen.  Lite är i källaren. Men bara tanken på att allt ska plockas fram känns lite overkligt faktiskt, det närmar sig. Snart är vi fem i familjen, då vi räknar med damen på fyra tassar med svans.

Vi ska väl försöka ta tag i allt snart. Skulle gärna storstäda och rensa ut lite här, känns som man bara kommer lägga till en massa saker. Skulle vara skönt om det var lite bortplockat med saker som inte används nu ändå. Ska hitta tid bara, min kropp fungerar ju inte så bra och sambon är rätt fullbokad. Men. Tanken finns åtminstone.Kommentarer
Anna Johansson

Åh va spännande och mysigt allt låter :) Speciellt dom små kläderna. Har en förkärlek till barnkläder. Och jag vill oxå ha bebis igen ! :D Hoppas allt går bra, när de väl blir dags.

2012-03-22 @ 15:48:21
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0