Så var lördagenLillan vaknar i samma ögonblick som sambon stänger ytterdörren. Givetvis så går de nyuppslagna blå inte att stänga och somna om igen...

Mamma, kan vi gå och äta nu = No more sleep! 

Fick ett städryck och vips hade ett par timmar gått och sambon var hemma igen för en stund. Han åkte dock ganska snart igen, det första han var borta på var att hålla i ett löptest för andra domare och andra svängen åkte han och dömde. Vi här på hemmaplan har gjort lite allt möjligt. Lillans cykelsadel höjdes och så även stödhjulen så hon får börja hålla balansen mer. Gick iväg en sväng och köpte lördagsgodis och sedan pysslades det lite. Årets första lek i sandlådan med leksaker blev det också.

Idag kom äntligen vajern upp i hallen, och ett passande tyg hängts upp. Tyvärr dog batteriet så har ingen bild på det. Blev hur som helst jätte nöjd, upptäckte hur stressad man blev av anblicken av massor av jackor och allt vad det nu var som hängde där! Lite besök och fika har det även varit från min mamma och sambons styvfar.Kommentarer
Malin B

Nej då det är ingen fara. Trodde inte innan det hände att det skulle va så jobbigt, men när man väl råkar ut för det så är det inte alls kul :-( Har tyvärr inte msn kvar, vet inte hur många år sedan jag var inne på de :-P Du har inte FB eller?Hoppas att ni har haft en fin helg!!

2012-03-04 @ 17:32:39
URL: http://mammamaliin.blogg.se/a
Malin B

Glömde svara på din fråga :-P Ja alltså önskan om en till har funnits väldigt länge men det har liksom aldrig passat med tiden. Har väl försökt sedan i slutet på sommaren. Så det långa längan har funnits sen Ludvig vara bebis..

2012-03-04 @ 17:35:39
URL: http://mammamaliin.blogg.se/a


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0