Snart en ny vecka

 
 
Jag och Lillan har pysslat lite i helgen...
 
Snart slut på denna vecka då. Himmel, vad fort tiden går. Halva november har gått. Nu i helgen har vi försökt pussla ihop julen, men det är som att slå huvudet i en vägg... Varför tror endel folk att man bara kan paxa en speciell dag att ses - varför duger inte de andra 364 dagarna? I år blir det  tyvärr ingen julgran, då Liten är alldeles för flink med gåstolen och liten för att förstå att man inte ska dra i grenarna med all spännande grannlåt...
 
Vi får försöka hitta på något annat för julstämningen... Förra året hängde jag upp röda gardiner, men de åkte ned efter en vecka igen. Är inte mycket för småplotter heller, så fem miljoner småtomtar är inte heller på tapeten om man säger så. Vad har ni för juldekorationer och gör ni något för att få lite julstämning?
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Linn

Apelsin med nejlika luktar ju jul.
Annars har jag halvstora tomtar jag ställer fram, julgardiner o lite dukar. Gran brukar vi inte ha varje julmen jag kommer vilja ha det från nästa år.

Har en speldosa med melodier som verkligen är jul för mig. Älskar jul. Vi firar den 24 hos våra föräldrar vartannat år, sen tar vi en minijul med den familjen vi inte är med den 24e en annan dag bara.

När vi köpt hus ska alla vara hos oss,punkt slut.

Svar: Mjo, hur med större ytor finns väl också en tanke här. Dock är jag så himla trött på att de är de med små barn som ska åka överallt... Speciellt på kvällen, antingen ta ut ugarna i kylan, in i kall il, åka hem och ut igen innan man kommer hem. Och ska man sova över så måste man halvt flytta med saker som ska med "ifall" om...
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2012-11-18 @ 20:13:28
Emma

vilken fin krans:)

Svar: Tackar.. Nu är den klar, men måste komma på om den ska dekoreras och vart den ska hängas...
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2012-11-19 @ 17:52:41
URL: http://emmaochamelia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0