Fejksjuka (?), trötthet och hypokondri...

 
Barnen vaknade vid 6. Lillan tjatade på sin far om att gå upp. I en timme. När timmen gått och uppstigning var ett faktum ville hon ligga kvar... Sambon tog med barnen upp och jag låg kvar i halvkoma. Liten har sedan några nätter tillbaka varit halvvaken - alltså skrika utan att öppna ögonen, och enda som hjälp är att amma... Fast han inte är hungrig... Hör hur det springs på toaletten och hör sambon säga åt vår dotter att luta sig över toalettstolen. Trodde det var näsblod, men fick höra att hon började spotta.
 
Jippi, inget dagis! Det är bättre att avvakta en dag och ha henne hemma så får vi se hur dagen går, än att hon går till dagis och blir sämre och kanske smittar andra. Eller blir smittade med något mer så hon verkligen blir sjuk. Fan, jag som verkligen behöver sova! Liten har ju korta sovpauser på dagen som jag hade tänkt att hålla honom sällskap i, men nu var ju det kört. Lillan var lite hängig och sa typ inte ett ord vilket är mycket ovanligt när sambon åkte. Det höll i någon timme... Nu såhär i efterhand och hon har visat noll symtom på något alls tror jag att hon måste ha satt Starten hon först åt till frukost i halsen eller något, och att hon var trött och fastnade i tvn... Nu sover Liten, och jag vill också göra det. Men Lillan är vaken - hur pigg som helst och blänger på mig såfort jag säger till henne att åter igen krypa upp i soffan för att vila...
 
För en tid sedan blev väldigt hon anti-dagis och ville vara hemma och försökte med att hon var sjuk. Så nu när hon väl är "sjuk" så ska det minsann inte vara jätteroligt! Tråkigt ska det vara, hon ska längta tillbaka till dagis, och hon måste nu vara stilla i soffan eller sängen. Tvn är dock på med det är en överlevnadsstrategi för mig själv...  Man ser hur det verkligen kryper i henne... Och ungefär som när man får höra att det går löss på dagis och man undrar om "kliar det inte lite i håret?" så får man en hypokondrisk känsla och undrar nu istället "mår jag inte lite illa nu?" Dock tror jag sambon är lite värre då vi pratade i telefon senare på morgonen och han lite ynkligt berättade att han "nog kommer hem lite tidigare idag, då magen inte känns helt okej..."
 
 


Kommentarer
L

Usch löss!

Svar: erkänn, det kliar lite nu bara att läsa om det ;p
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2012-10-16 @ 15:07:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0