Sjukstugan fortsätter

 
 
 
En sjuklings räddning
 
 
Åh, vad drygt det är att vara sjuk. Orkar ju ingenting nästan. Och när man väl gör något tar det tid... Tvingade mig till att börja med syskonfotograferingen idag. 94 bilder senare fick jag gå och lägga mig och sova 1 ½ timme. Ställde klockan, och låg och frös under täcket. Vägrar ta fram öron termometern för att se om jag har feber. Då tycker jag bara ännu mer synd om mig själv. Gjorde en gigantisk kopp te som jag bälgade i mig innan jag hämtade hem barnen. Älskade dagis! Jag är rätt tacksam att de är där på sådana här dagar kan jag ju erkänna.
 
Nu väntar jag på att 2 timmar ska gå, så maken kommer hem. Så jag kan duscha. Var helt genomsvett promenaden upp och ned till dagis. Och så en kort sväng med hunden också, orkade inte så mycket mer. Tur att vi har världens lataste vovve, hon ligger just nu mellan barnen  som tittar på Musse. Sonen har bara sovit en kort sväng på under förmiddagen tydligen, trodde han skulle somna direkt när vi kom hem. Men icke. Inga kompisar var ute så Lillans utestund blev kort. Just nu sitter hon och tittar igenom nya Pandurokatalogen som kom i brevlådan idag. Det är snart dags för 5 årskalas!
 
Hittade lite rekvisita som jag kan tänka mig ha för fotograferingen. Ska bara spana in dem i butiken först, och se så de verkligen är så bra som jag tror.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0