Kontor & Kontorsstolar

 
 

Efter att ha samlat mental kraft ett tag nu, fick jag tummen ur idag. Fixat med hemmakontoret nu! Har längtat efter att kunna stänga om mig och ha allt på en plats. Också slippa både distraktion och ljud ifrån tvn. Har ju bärbara datorer, så blir det sent kan man ju bara förflytta sig. Skrivbordet har bytt rum, stora skärmen ska kopplas i, bokhyllan har plockats ur och håller just nu på att fylla på med alla FOTO attiraljer... Får se om FOTBOLLEN får sig någon plats... 

Vägrar dra in det stora åbäket till datastol, som maken fick när han fyllde 20 år för 100 år sedan. Den får inte plats under skrivbordet, och ryggen är för hög... Har ett tag försökt få till att maken "själv ska få idén om att byta", men just där har han varit lite trögtänkt.
Jag vill ha en lägre, som går under så det finns lite plats. Likt den på bilden, ovan, kanske inte dödligt snygg, men när jag testade den på IKEA var den skön. Vill inte ha den klassiska "kontorsstolen" alls. PATRICK heter den och kostar 995 kronor, och så finns det en variant med hjul också för en femhundralapp mer.
 
 
 
 
 
Kan också tänka mig en liknande sådan här. Också helt ute ur den klassiska datorstolsramen. Men bara för att jag alltid gillat denna typen, och kan inte komma på vart jag annars kan få in en i detta hushållet... Beroende på hur stora de är, som sagt ska ju passa under skrivbordet som nu är en  ganska liten historia. När vi väl flyttar har vi tänkt oss en lång bänkskiva så vi kan sitta bredvid varandra, men det är då det. Just denna fåtölj är ifrån JYSK och heter TAMPA och ordpriset är på 1199 kronor. Just nu 900 kronor, hint hint jultomten...
 
Men, det är inte jätte prioriterat just nu för egen del. Lite snygga förvaringslådor och småting kan komma in, men vi får stöka över december månad först. Om jag inte hittar någon på typ blocket eller liknande. Har ni någon kan ni ju hojta. Just nu sitter jag på en stor pilatesboll, men det blir lite jobbigt  om det blir längre stunder i brist av ryggstöd.

Blir nog bra det här!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0