Grattis Anna!

 
 
 
Igår var var vi bjuda på kalas, Anna fyllde år! Kvällen innan bakade jag kakor med dumle i, då hon är galen i detta godis, och gjorde en egen presentpåse till dessa. Lillan hade pärlat ett halsband åt henne, och även jag gjorde även ett halsband, med just dumlekolor istället för pärlor... Andra presenten var en 1 liters flaska med ytdesinfektionsmedel... Något som jag lärt mig om henne är att hon har en stark fobi mot magsjuka, och då de två pojkarna i dagisålder har haft sina perioder med just detta de senaste månaderna så var detta en given present. Var riktigt nöjd med mina påhitt, såpass mycket att jag med gott samvete skrev i "grattiskortet" något i stil med:
 
"Det kommer komma tillfällen då du kommer älska mig mer än Peter... Bästa presenten EVER!"
 
Det behöver inte alltid vara det senaste, nyaste och dyraste presenterna man ger. Genomtänkt är mer min melodi, vilket jag tror är mer uppskattat, och jag kan nog våga mig på att Anna förstod att detta var skräddarsytt just för henne... Och kakorna tror jag också var en hit, då 4 stycken mystiskt försvann i ett nafs. Gästerna kikade och undrade lite, men hon behöll dem för sig själv. Undrar just om Peter hann med en?  
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Linn

Tvål och vatten är det bästa skyddt mot magsjuka :-)

Svar: mjo, men att ta ett varv på dörrhandtag, toaletten och sådant kan vara bra med
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2013-02-03 @ 22:35:33
Anna Johansson

TAACK igen !! :D Haha de var en toppenpresent designad just för mig, awesome ! Peter snattade en kaka, i tron om 'att dom var från mormor'..men de fick han minsann höra att de var dom INTE, dom var till MIG :D

Svar: :) Vad bra :) haha, det är ju ägg, dumle och nötter i - inte alls allergivänlig. Förutom övriga laktosfria ingred.
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2013-02-04 @ 09:40:33
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0