Bakluckeloppis i Karlstad!

 
 
 
Hej! Igår var det full fart, så delar upp det lite. I princip varje söndag så är det bakluckeloppis på Norra Fältet här i Karlstad. Vi var där förra året, men inte kommit dit i år. Förens nu. Tror det var lite för varmt för alla besökare, för när vi var där runt halv två - vilket är hyfsat sent då jag tror det startar vid tio så fanns det väldigt mycket saker kvar. Lite synt om försäljarna, men tur för oss. Fyndade lite onödigt. Gick och letade rekvisita till fotograferingar, som stora korgar, men ingen vidare lycka.
 
 
 
 
Jag har tänkt att ställa mig här någon gång, har massor av barnkläder som inte används och som den sanna boknarkoman jag är så har jag flera banankartonger som hellre kan producera lite pengar till nya böcker än producera damm... Men man kommer aldrig till skott. Just kläder tror jag går bra, om man lägger upp dem på bord och inte i lådor och påsar på marken. Jag i alla fall går oftast förbi dessa! Och att det inte är ifrån efter barnen ett årtionde tidigare... Krimskrams som gamla halloweenpumpor i porslin och sådana saker tror jag att man ska skippa. Hade en känsla av att man får packa ned allt igen och det är ju ett onödigt jobb...
 
Okej, bilderna är inte de bästa. Släpade kameran på höften men var för upptagen med att titta på allt. Kom ihåg kameran strax innan vi skulle gå så ni får hålla till godo. Dock är det värt att åka dit i alla fall en gång per säsong. Personligen älskar jag loppisar, och tycker detta är en kul grej. Är man i behov av barnkläder i olika storlekar och babyleksaker så ska man helt klart att man ska göra ett stopp här!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0