Billös

I fredags lämnades bilen in på verkstaden. När det var besiktning för några veckor sedan så behövdes en lampa bytas och något litet med handbromsen. Maken försökte få tag i en verkstad, tiden gick och efter många om och men så fick han tag i den. Eftersom man bara har en månad att fixa det som måste fixas höll tiden på att rinna ut. Så då lämnades den alltså in i fredags. Sämsta helgen nånsin att vara utan bil!
 
Inte bara att det har varit tryckande hett, utan lördagen var vi bjudna på bröllopsfest. Den enda som kunde gå var Lillan, som följde med gammelfarmor dit istället. För klantigt nog var båda barnstolarna kvar i bilen. På verkstaden. Svärfarmor har en egen stol till Lillan, men inte till Liten. Men dottern fick roligt i alla fall...
 
Maken hoppade på en fotbollsmatch, och spenderade hela lördagen i Dalarna... Så jag och sonen fick sällskapa med hunden. Som en liten övning till kommande helg? Men idag... Idag SKA bilen vara klar! Och ikväll, om jag får som jag vill, ska vi inta stranden!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0