En oväntat bra dag!

 
 
Badkrukorna
 
 
Efter att ha tillåtit mig själv att sura en stund i min offerkofta efter mitt "nederlag" med skatteverket så var det bara skaka av sig och ta nya tag. Någon gång ska jag ha mitt företag, och det är bara att köra på i samma stil som innan helt enkelt. Även om pengar skulle underlätta, så är det ju inte allt och inte det är inte heller varför jag fotograferar. jag kommer nog på något. Efter att ha hämtat vildingarna på dagis så har vi haft en kanon dag.
 
En snabbrecension av dagen: Vi har haft picknick med gammelfarmor i lekparkerna här omkring. Pappa kom hem. Vi har hämtat ut mitt paket på posten, så imorgon ska det lekas med min nya fotoutrustning! Vi har tittat och fotat hästar och elefanter. Vi har lekt, gått på loppis och vi har badat! Vädret har varit något så sjukt varmt under dagen och kvällen har varit hur härlig som helst. Vi unnade oss en Mc Donalds kvällsmat på uteserveringen och så ännu mer lek... Väl hemma fick barnen uppsöka duschen och efter att godnattboken var läst så har båda slocknat utan ett ljud. 
 
Jag sätter mig vid datorn, tidigare idag fick jag en gravid samt barnfotografering - så har skickat iväg de båda informationerna jag skrivit om "att tänka på" etc för de ändamålen. Kom in här på bloggen och hittar flera kommentarer, me love kommentarer! Varav en är om en eventuell syskonfotografering så det var bara att öppna upp mejlen igen. Just nu är jag väldigt trött, men väldigt glad. Kommer somna med ett leende på läpparna! 
 
 
 
 
Sjöjungfrurna
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Linn

Vad roligt!

Svar: :)
Lilli Nyfiken - Nybliven fru, småbarnsmamma och blivande fotograf!

2013-07-18 @ 12:12:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0