Fotografering klar!

 
 
Hej där! Barnfotograferingen blev av! En något mer allvarsam liten dam än förra fotograferingen, men jag tror vi fick ett gäng pangbilder ändå. Det är ju sådan hon är, hennes personlighet men jag fångade många små miner som var typiskt henne som hon gjorde, och faktiskt ett flertal skratt. Jag har inte hunnit gå igenom dem idag mer än lite light, eftersom sessionen blev sen så var det i princip direkt hem för att äta lite - och så iväg för att hämta hem barnen.
 
Och efter det var det full rulle tills 19.30 då de åkte i säng! Och 20 så är mitt enda program som jag följer, Hart of Dixie och när det var slut kom mamman från förra fotograferinge och gick igenom bilderna. Ni kan inte ana hur givande det är när man får höra "naaaaw", "åh" och en massa skratt! Behöver jag säga att modern var nöjd? Blivit erbjuden att fota dopbilderna! Och senare få ett sms om att det var "Jävligt bra kort" enligt fadern efter att han sett dem när bilderna kom på hemmaplan.
 
Imorgon är en ny dag, och jag ska gå igenom alla bilderna och skriva min utvärdering när ungarna är på dagis. Jag lärde mig ytterligare nya saker idag, så det är bara framsteg. Känns så himla bra det här, att det här är jag!
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0