Min onsdag!

Eko här. Hinner inte riktigt. Illa. Har just landat hela "bröllopsprojektet" och när man haft en återhämtingsvecka så börjar det genast rulla något "nytt och stort"... Så har det alltid varit: Studenten - check. Dagen efter den började jag jobba mer än heltid. När de rutinerna satt i ryggmärgen - check. Gravid...  - check. Börja plugga. Två år efter det och examen - check. Gravid igen och vad allt som det innebär än en gång - check. Bröllop- check. Och nu... Eget företag?
 
Det där med att stanna i "trygghetszoonen" verkar inte riktigt vara min grej?
 
Sent igår/natt satt jag och fortsatte skriva upp diverse på handlingsplanen. Stod och borstade tänderna - bara för att med tandborsten i munnen springa till vardagsrummet och öppna upp projektmappen för att fylla i ett par nya idéer.
 
 
Min dag idag har sett ut såhär:
 
9. 00 -     
Iväg med barnen till dagis, och ut med hunden.
 
9.40 -      
Hängde på låset på stadsbibiloteket.
Rensade en sektion, och bar iväg en imponerande trave böcker.
Ägnade mer än 2 timmar åt sträckläsning av dem.
 
12 (isch) -
Maken hämtar mig - lunchdejt.
Tillbaka till biblioteket och lånade en massa med mig hem.
 
13.30 -   
Utvecklingssamtal för dottern (gick kanon! Inga anmärkningar på min avkomma, jippi).
 
14.30 -     
Maken åker tillbaka till arbetet och jag hämtar barnen från avdelningen.
Ut med hunden, lek, mat, sömn, och en stund Disney för barnen (ÄLSKA Dinsey junior!). Läsning för mig...
 
17.15 - 
Packa in oss i bilen och iväg till Bergvik.
Tjoho, shopping! Sonen har nu ett par gummistövlar i storlek 19 och ett par sommarsandaler och dottern har nu ett par vita skor med klack och ett par rosa med silverglittriga skor samt en blå klänning.
Klackarna satte hon genast på sig (nej, jag var inte med vid det inköpet, fadern är ansvarig för det slutgiltiga köpet, så jag var iväg på övriga ärenden) och trippade stolt som en tupp från Bergkvist skor till Ica MAXI... Hade hon inte haft dem på hade jag gått in och lämnat tillbaka dem... Hon ljudade kaxigt ett svar: "Men mamma, jag valde vita skor för att DU älskar vitt..."  Mmm, eller hur. Det var säkert precis så...
 
Efter lite provianterande av korv och en massa glass så stod veckohandel av matvaror näst på tur. Väl inne på Maxi inne försökte jag mig på att köpa ett par blå sandaler, då det faktiskt var det som var meningen att hon skulle ha då hon typ växt ur de gamla. Men då var det ju det faktumet att de var sandalerna som fanns i hennes storlek var blå, och inte rosa... Och då gick det inte alls... Pappa lade sig åter igen i, och stod på dotterns sida. Tack som fan, gemensam föräldrafront var det väl va? Den tjejen har sin far lindad runt fingret.... 
 
Själv körde jag det svarta spåret (jepp, Maria och Anna har lärt mig iiiingenting.... ) (ni skulle varit med mig, klaga inte). Ett svart linne, svarta jeans, svarta sandaler, svarta ballerina med klack samt nya gummistövlar eftersom mina snygga scharlakansröda är har ett stort hål (?) i ena. I färg svart... Hittade även två stora vita korgar också som ska fyllas med sonens leksaker.
             
 
19. 45 -   
Väl hemma får kidzen i sig mer till livs och jag lämnar maken till övriga kvällsbestyren. Själv tog jag med en glad hund ut på en löprunda. Det både började regna samt krylla av mygg, så det blev en  kortis. Lyckas tappa nycklarna, och paniken infann sig när jag skulle öppna porten. (inte alls länge sedan jag tappade bilnyckeln, efter att jag promenerat för att handla, men som tur var så hade någon extremt vänlig själ hade lämnat den till polisstationen). Jag idiotförklarade mig själv ett antal gånger medans jag försökte återblicka på vart exakt vart jag hade sprungit. Gångvägar, gräs, skog och gårdar samt mer gräs och skog gjorde mig ju inte allt för övertygad att jag, eller någon alls, skulle hitta dem. Efter halva vägen hittade jag vildvuxna rosor, och plockade med en till Lillan - och då hade jag öppnat upp fickan så jag misstänkte att jag efter det inte stängt helt ordentligt... Började min väg, baklänges, och hittade snart nycklarna på stigen i en dunge. Hej, turen!
 
20.20 -
Precis inkommen hördes ett "mamma, läs en bok?". Är ungen vid medvetande fortfarande? Sover inte hon? Hade räknat med att hon skulle vara hur slut som helst...
 
20.30 - 
Började läsa entreprenörskap. Riktigt intressant. Stod och valde mellan att skaffa mig en sky drive, google drive eller drop box. Beslutade mig för drop box. Ska bli spännande att testa senare när jag ska renskriva allt.
 
21.18 -   
Ringer Lollo. Tänkte mig behöva något att tänka på en stund. Snackade om... Min företagsidé... Lite light om barnen, och så mer företag igen....  Ja, så gick det med det.
 
22.17 -   
Lägger på luren och inser att magen kurrar. Mmm... Nyköpta frallor och ett jätte glas oboy... Vadå ta udden från löprundan?
 
23 (isch) -
Börjar blogga. Som ni märker... Har råkat tycka ur mig två gånger samt dragit ur strömsladden så datorn fick startas om, så det går väl sådär för mig....
 
 
Så det var väl min dag i stora drag. Kameran lämnades hemma. Så detta blir ett inlägg utan bild. Ni för nöja er med texten... Sådeså. Nu blir det en dusch och så hoppa i säng. Först nu börjar jag känna av tröttheten. Vad har ni gjort idag?
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0