Planer, IKEA och trötthet

Åh, nu har jag tid att sitta en stund. Dagen har aldrig nått sitt slut, har det känt som i alla fall... Liten har sprungit runt och härjat. Värst var nog när han öppnat sopskåpet och hittade Dumlepappren från när jag bakat igår. ur att det låg överst och inget direkt "äckel" under... Men ändå! Sötast idag har nog varit när han ett flertal gånger slänger sig på den nya mattan och förväntansfullt smilar åt en. Vi har busat flera gånger, så när han gör så vill han leka... Måste fota ´samt filma det. Så himla gulligt!
 
För övrigt idag så har jag börjat skissa på en dröm. Att fotografera mer på allvar. Många papper som mindmap och listor. Vad jag kan nischa mig inom, möjligheter, idéer och vilka steg ska tas och i vilken ordning. Varenda tanke och idé har präntats ned på papper. Maken läste senare igenom allt, och satte sig och började kika runt han också. Det känns både möjligt och omöjligt. Skulle gärna haft någon i min omgivning som faktiskt drev ett eget företag, men tyvärr har jag inte det. Hade gärna velat ha lite råd. Känns spännande men samtidigt sjukt läskigt ändå.
 
När maken slutat jobbet så åkte vi till IKEA. Dörrar skulle handlas. Stod in i det sista och valde, och slutligen fick maken välja ut sin favorit (!). Så delad var jag! Han blev rätt paff - "Får jag välja? Är du säker?" Det blev för övrigt dörrarna som var hälften vitrin och häften panel. Väl hemma, och att barnen var i säng så började skruvandet. Ägnade 2 timmar (två!) åt det. Och minst en kvart åt att stuva in alla kartonger i återvinningen...
 
Men nu är alla dörrar uppe, alla 9. Vardagsrummet ser ut som ett bombnedslag - men dörrarna är uppe! Tur att det är dagis imorgon! Kanske jag har en chans till att ställa i ordning allt. Lär ta ett tag.
 
Blev ett tråkigt inlägg nu, utan bilder (jag som suttit här och snackat om fotografering liksom) Men jag orkar faktiskt inte gå ut i köket och hämta kameran... Är så trött. Sitter och bara varvar ned lite nu och så ska jag i säng...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0