Så himla trött numera!

 
Är det bara jag som är trött jämt numera? Eller ja, jag och sonen. Igår så sov han middag. I TVÅ OCH EN HALV TIMME! Och jag hängde på för den delen och sov lika länge. Sen somnade vi båda gott senare på kvällen. Under morgonen vaknade jag av en dröm, strax efter det så hörde jag hur Liten vaknade. Och istället för att ställa sig upp och skrika ut sin vakna närvaro i vanlig ordning så låg han och jollrade. Jag sov räv, och kikade genom fransarna hur han ställde sig upp några gånger för att lägga sig ned igen. Sen hör jag hur ett busig ajajaj kommer från spjälsängen så blev jag lite oroad över att jag skulle finna honom sprittsprångande när han väl valde att "väcka" oss. 
 
En stund senare klättrar en byxlös liten kille över till oss och kryper över sin pappa och kommer och smyger in i min famn. Hur mysig som helst. Och så låg vi jätte länge. Både jag och maken var i chocktillstånd. En glad chock, men tillika en chock... Inte har han vaknat en enda gång under natten heller! När hände det senast?!
 
Mannen har en någon form av funktionsnedsättning. När han väl har vaknat så måste han gå upp. Trist för honom, men bra för mig. Som om inte det vore nog så har han ytterligare en egenhet, att han inte vill ha folk runt sig före klockan 10 och minst en kopp kaffe i sig. Barnen är undantag, och dottern är likadan. Vilket är ännu bättre för mig! Vet ni hur många sovmornar jag har haft tack vare det? Så idag, när klockan var prick 9 när det var dags att gå upp så var det bara för mig att lägga mig igen medans de andra åt frukost...
 
Jag var jätte pigg, och hade tänk och lägga mig och läsa någon timme eller två. Men jag somnade om! Till 12.30! Hallå, vad hände här? Någon annan som är såhär trött?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0