Från en mammas vardag

 
 
 
Jösses vad trött jag är i huvudet. Sitter klar för sängen faktiskt. Fixat med lite privata bilder på barnen innan läggdags. Dagen började vid 7 då barnen vaknade med sin far. Som åkte till jobbet 7.15. Fy fan. Mamma var inte glad alls. Speciellt då de inte vill göra något mer än att se på tvn. Olika program givetvis. Sonen vill bara se Musse Pigg. Dottern vill se vad som helt utom Musse Pigg...
 
Idag har vi varit ute, gick till 4H och tittade och klappade på djuren. Det har varit riktigt kallt här i Karlstad, jag vet inte på hur länge, så det var vitt på marken av frost. Solen sken större delen av dagen. Tanken var ju att gå ut och gå en sväng, och att gå till just 4H skulle vara avslappnande... Ha! Det är mest en stressfaktor att göra något över huvudtaget när sonen är med. Han är stor nog att ha en egen vilja med liten nog att inte förstå allt. Och det han förstår kommer han kanske undan med, med att låtsats med att han inte förstår... (?)
 
Konstant vaktning! Det började med att han skulle springa in i hästhagens elstaket. Sedan att han skulle gå i den gigantiska vattenpöl med minst 1 dm djup. Han höll på att plurra ned i den djupa ankdammen, då grinden inte var stängd. Springa in till en häst som stod och sköljdes av. Stoppa in fingrarna genom gallret till grisarna som trodde det vankades godsaker. Försökte bära varje kanin som kom för nära... Och det där med att gå åt samma håll som mamma vill? Glöm det!
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0