Så trött att jag babblar

 
Världens segaste morgon. Så himla trött. Kunde inte riktigt somna i natt... Nu är ungarna på dagis och jag väntar på att frukosten ska bli klar. Var just till köket en andra gång. Första gången hade jag satt på ugnen och tagit fram vattenkokaren. Andra gången var för att jag inte lagt in bröd och varken hällt i vatten eller ens satt i kontakten! Tidigare i morse tappade jag sonens byxor, som jag skulle sätta på honom, i hundens vattenskål... Ser nu själv att mina egna leggings är de där "hemmabyxorna" som har hål på knät.

Jag ska om en timme vara hos doktorn. Har äntligen vågat mig för att ringa angående den där sabla foglossningen. Jag har inget vidare gott förstroende för vår vårdcentral, men nu när jag ringde fick jag prata med en helt underbar sköterska. Hoppas det underbara håller i sig!
 
Ska försöka mig på att hitta några andra leggings, då man är mer rörlig i sådana så kanske jag slipper ta av mig dem sedan? Kritvita orakade ben - god morgon världen! Efter en vinter gömda i byxor... Tror faktiskt jag tar de trasiga om jag inte hittar några...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0