Barnens Hus tips



Just ja, tänkte tipsa alla småbarnsföräldrar, vet att jag har många sådana som läser om att Barnens Hus nu har 50 % på alla ytterkläder som overaller, mössor och vantar mm. Ren tillfällighet som vi såg det då vi var iväg och kollade på lite barnvagnar och andra babysaker samt att lillan skulle titta ut julklappar som hon vill ha av "tomten".

Vi har inte köpt rejäla vintervantar till detta året, har ju inte varit så aktuellt direkt, och inte dragit fram förra årets ur sin kasse för att se vad som fortfarande passar. Men vi passade på nu, snön kommer ju faktiskt komma, då exempelvis de uppe till höger kostar 299 kronor i ordinarie pris. De nere till vänster är tre tunnare vantar, och de kostar annars runt 50 kronor - vilket inte är en jätte summa men 25 kronor är ju ännu bättre!

Kan ju alltid vara ett bra julklappstips till övriga som inte har egna småbarn. Vantar funkar alltid. De blir blöta, ena tappas, försvinner ibland på dagis etc etc. Likadant är det med strumpor. Det försvinner minsann alltid en. Så köp ett storpack likadana enfärgade, så blir nog åtminstone föräldrarna glada...

(Ett annat tips är att allt Toy Story Lego är nedsatt 50 % också, för de barn som gillar dessa figurer.)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0