Våffeldagen!

 

Våffli
 
Hur många har ni i magen? Jag har ett par, med glass och hemmagjord sylt av blåbär och jordgubbar...
 
 
 

I'm alive

 
Hej, hej, hej och hemskt mycket hej. Frånvaro. Igen. Va fan... Bloggen lider lite av facebooksmitta. Snabbare att skriva lite kort där. Jag får upp så mycket reklam och annan skit från vad jag tror är virus. Igen. Jag fattar inte? Vissa sidor går inte. Blogg och mejl samt ams låser sig ibland. Sjukt irriterande!
 
Här händer massor men ändå ingenting. Fotar på. Nu kommer våren, så himla skönt med sol och se ur det börjar knoppas på grenarna!
 
Har tagit tag i en "dröm", eller ett steg i rätt riktning. Mer om det senare.
 
 

Bebisfotografering

 
 
Bebisfotografering igår. En liten dam månaders med en bestämd uppfattning om att dra på smilbanden mellan varven kameran var uppe... Väldigt roligt ändå och det blev ett gäng foton som jag ska ta tag i så fort som möjligt!
 

Så trött att jag babblar

 
Världens segaste morgon. Så himla trött. Kunde inte riktigt somna i natt... Nu är ungarna på dagis och jag väntar på att frukosten ska bli klar. Var just till köket en andra gång. Första gången hade jag satt på ugnen och tagit fram vattenkokaren. Andra gången var för att jag inte lagt in bröd och varken hällt i vatten eller ens satt i kontakten! Tidigare i morse tappade jag sonens byxor, som jag skulle sätta på honom, i hundens vattenskål... Ser nu själv att mina egna leggings är de där "hemmabyxorna" som har hål på knät.

Jag ska om en timme vara hos doktorn. Har äntligen vågat mig för att ringa angående den där sabla foglossningen. Jag har inget vidare gott förstroende för vår vårdcentral, men nu när jag ringde fick jag prata med en helt underbar sköterska. Hoppas det underbara håller i sig!
 
Ska försöka mig på att hitta några andra leggings, då man är mer rörlig i sådana så kanske jag slipper ta av mig dem sedan? Kritvita orakade ben - god morgon världen! Efter en vinter gömda i byxor... Tror faktiskt jag tar de trasiga om jag inte hittar några...

Nu börjar det blomma

 
 
 
 
Hejja våren!
 
 
 

Det våras för knopparna!

 
 

 
 
 
Blev barnsligt glad under eftermiddagspromenaden när jag fick syn på dessa!
Kan knappt tåla mig efter att det ska bli sol och lite värme!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hallonmuffins, Mms-mobbning & Bra byteshandel?

 

 
Bakade med barnen. Eller ja. Den äldsta. Minstingen surnade till när han inte fick sprida ut alla muffinsformar överallt. Så han gick, för att komma tillbaka lagom till att slicka skålen... Passade på att skicka ett nytt mms till den frånvarande maken, likt det han fick på kolakakorna häromdagen... Så kan det gå om man är på fotbollsmöten...

Lillan tog på sig skor och jacka, sprang över till gammelfarmor med några muffins. Hon kom just tillbaka... Med 5 kakor och 15 kronor som "betalning"... Okej, det var ju inte riktigt det som var tanken men... Hon la slantarna i spargrisen direkt... Kul att hon delar med sig...
 
 
 

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0