Lite om vad jag gjort idag

Känns som jag varit i köket i stort sett hela dagen. Först gjorde jag maränger. Sedan jordgubbsglass. Sedan jordgubbssirap. Hemmagjort vitlöks och ört smör. Plättar - som serverades med jordgubbsmos och vispad grädde. Chokladmousse. Rödvinssåsen är klar. Kanske inte var så mycket ändå som det kändes.

Förövrigt så har jag lyckats att få in både mig och lillan i duschen. Bara den senare är en bedrift! Och det blev inget skrik heller! Plockat i och ur diskmaskinen. Hur skulle jag klara mig utan den?! Tvättat och hängt tvätt med. hunden har varit ute och soporna är kastade. Har dammsugit varje dag en tid nu, en nackdel när man har en riktig gran. Eller ska man kalla det fördel? Men när jag kom in i vardagsrummet efter ett obevakat tillfälle såg jag att lillan tyckt det varit jätte roligt att noppra bort frigolit från de kartonger vi köpte hem igår som inte kommit ut ännu. Så imorgon är det hon som får dammsuga!


Har varit fotbollsänka nästan hela veckan och lillan har jullov. Det tar på en kan jag ju säga, speciellt i det tillståndet jag befinner mig i just nu. Babyn i magen gör sitt att ta på krafterna!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0