KEUNE- Care Line Intense Hair RepairGjort en härlig och välbehövlig hårinpackning förut, det piggar verkligen upp vintertrött hår! Denna är från KEUNE- Care Line  och är till för extremt torrt och skadat hår. Trots att den känns jätte fet och dryg så har jag absolut ingenting jag känner utav i håret! Finns bla här nu för 189 kronor istället för 219 kronor för 200 ml.

"-         Inpackning för extremt torrt, poröst&skadat hår

 -         Nutri-injection teknologi med keravis stärker hårstrukturen

 -         Ger ingen tyngd och kan användas varje dag"


Kommer ni ihåg hur man gör?

1. Tvätta rent håret först, detta öppnar upp hårstrået. Skölj ur. Ganska varmt vatten i längderna så strået håller sig öppet. Ni vet om att ni ska undvika varmt vatten i hårbotten, då detta kan irritera?

2. Sen ta i rejält med inpackning och "förslut" huvudet med en plastpåse eller som jag gjorde idag en bit plastfolie för att behålla fukten och värmen, och sen en mössa eller handduk på för extra värme. Detta för att inpackningen verkligen ska få chansen att tränga in i strået. Skölj ur håret.

3. Ta i balsam. Hårstrået är fortfarande öppet efter inpackningen och balsamet hjälper till att stänga det. Skölj ur. Avsluta med att skölja det riktigt riktigt kallt då detta gynnar glansen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0