Så trött

Sov inget inatt. Eller ja, somnade runt 06. Bara för att vakna av en mardröm 50 minuter senare. Somnade efter att jag kom hem från stan idag. Vaknade utav att hemtelefonen ringde. Som givetvis inte låg i det rum som jag låg i. Knappa 2-3 signaler senare och en zombielilli som släpat sig upp så lägger de på. Telefonförsäljare!

Åt lite, skagentoast och sedan tänkte jag att jag skulle unna mig lite "lyxchoklad" som jag kallade det. Den var inte så god som jag i mitt huvud tänkt att den skulle vara! Besviken igen.

Hämtade hem lillan senare. Lekte i mörker i sandlådan ett tag. Kallt. Kom in och fikade och däckade igen. Tills nu typ. Hade legat i konstiga ställningar och till och med snodden runt handleden gjorde ont! Hoppas jag somnar om sen. Ska äta lite lätt och sen borsta tänderna och inta sängen. Igen.Kommentarer
Evah

SV: Någon dag tycker jag är rätt okej. Ibland kommer ju annat emellan men när det går veckor blir det så tråkigt :(

2011-10-24 @ 23:10:22
URL: http://Evaaaahs.se
Evah

SV: Ja, jag såg att du skrev det, och jag svarade att någon dag är okej tycker jag, men inte veckor?

2011-10-25 @ 12:27:29
URL: http://Evaaaahs.se
Evah

Btw, så antar jag att det var du som kommenterade nu eller? Det blev anonymt, men har inte haft konversationen med någon annan så.

2011-10-25 @ 12:29:04
URL: http://Evaaaahs.se
Evah

SV: Nej precis.

Men det blir nog lätt att man "slarvar" med uppdateringen om man har väldigt lite läsare. Då prioriterar man nog annat istället.

2011-10-25 @ 12:36:28
URL: http://Evaaaahs.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0