Nytt i köket!



Cykelturen igår var regnfri och tiden det tog att cykla dit tog endast 10 minuter. Upptäckt att cykla är nog min grej, speciellt med härlig musik i öronen. Skrev på pappren, gick snabbt. Nöjd med lönen. Gick in på biblioteket för att hålla shoppingfingrarna i styr. Läste lite bröllopstidningar. Pratade med en kompis, som bad om hjälp med hennes bröllop. Så nu har jag letat lokaler och är inne på mat etc. Bara bröllopstankar.

Cyklade vidare och på torget stötte jag på en bekant. Hon är just bara en bekant, men vet att det har varit lite tufft för henne på senaste tiden så bjöd med henne på lunch. Hon tackade till min glädje ja, och efter maten så gick vi även in på lagerhouse där jag spanat in det som finns på bilden. 30 siliconformar och recept för att göra chokladpraliner. Hade smsat sambon när jag var på bibliotek om att jag försökte vara duktig att inte handla, men fick svar att det bara var att handla på.

Senare på kvällen så fick jag höra att han och hans jobbarkompisar hade pratat om det och de var de som sa att jag skulle köpa den. Så de fick praliner på jobbet... Ja, jag kanske har skickat med både det ena och andra dit.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0