Vad gör ni utan barn?

Vad gjorde man en söndagskväll när man inte hade barn? Vi har nu gått en längre kvällspromenad med hunden och sparkat löv. Ätit vatten melon. Värdelös söndagstv och det enda man kunde tänka sig visade sig vara repris. Var inget roligt på bio. Är för trött i ögonen för att läsa. Ska ta lite kvällsfika och sedan en dusch och så sängen.

För exakt en vecka sedan då vi lämnat lillan, då vi också slumpmässigt blev barnfria en natt, så åkte vi iväg till affären och köpte hem lite gott. Lite skagentoast och nobless. Tittade på priaten Jack. Verkligen bara mys för mig och sambon. Men nu, som all fantasi har gått ut likt en ballongen som tappar luft. En gång var en gång men två? Vad gör man då?Kommentarer
L

Vi har spelat musik hela kvällen, rotat runt lite med saker som behövts göras i lägenheten - typ plocka lite i garderober osv. sådär halvdant. sen har vi varit ute och gått en långis med vovven. Facebookat. Läst blogg, uppenbarligen.och pussats.typ.nu blir det mannagrynsgröt och en film. med mozxartskulor till efterrätt.

2011-10-23 @ 22:48:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0