Godmorgon onsdag!

Godmorgon! Eller ja, så gott det nu kan vara efter en värdelös natt. Somnade en bit efter 00, och vaknade upp igen innan 02. Kände en smygande huvudvärk så jag gick och hämtade ett par smärtstillande och la bredvid sängen så jag skulle slippa gå upp nästa gång jag vaknade till. Tänkte lite glatt att klockan bara var som hon var för det resulterar i en rätt bra nattsömn. Tji fick jag. Somnade aldrig om utan låg bara och snurrade. Vid 03 vaknade lillan, eller snarare väcktes då hon låg och kved och jämrade sig i sömnen. Väl vaken skrek och grät hon mer då hon hade ont i benen. Väl över i vår säng tvärsomnade hon dock. Men inte jag. Huvudvärken hade stegrat så de där tabletterna fick sväljas ner.


Låg och stressade upp mig, klockan gick för fort.
Många tankar. 3 veckor kvar till bf föresten... Var runt och vankade lite, hämtade mer vatten. 05 tänkte jag att jamen nu borde jag ju kunna sova ett par timmar innan klockan väl ringer. Icke! Så vid 06 gick jag upp och började göra mig i ordning. Kläder på och låta ansiktskrämen sjunka in ordentligt och lägga en bra bas som kan dölja de eventuella mörka ringarna som lär komma sedan. Lackade till och med naglarna. Så här sitter jag nu, snart färdig med frukosten. 10 minuter kvar innan klockan ringer för sjusovarna därinne. Sen är det bara att börja dagen… Först hund ut och barn till dagis. Sedan…


Hej heldagsseminarium 09-16!
Misstänker starkt att jag lär ha en tidig kväll samt eventuellt några somna – med – pannan –  på – bordet stunder. Bestämt lunchdejt med sambon i alla fall, alltid något!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0