Molnen skingras



Läkarbesöket gick bra! Så sömnbristen den natten var allt bra onödig. Läkaren förstod min oro och sa glädjande nog att det inte var någon fara angående rullstolen och blodproppsrisken. Det är om man är helt liggande som det kan bli farligt. Hon förstod inte heller skillnaden mellan att sitta i soffan och glo än att sitta ute i en rullstol. Så länge jag är igång, vilket jag ju är, så är det ingen fara. När det stora orosmolnet blåste bort, och att undersökningen visade att min kropp inte hade påbörjat något steg till förlossningen själv, så då kändes beslutet om att låta bebisen ligga kvar mycket lättare. Jag ska ta det mycket lugnare och försöka stå ut. Utsikten är ljus igen nu när jag vet att jag får, även om jag kanske inte utnyttjar, använda rullstol. Ingen dom hängandes över mig.

Nu ska vi avvakta helgen. Smärtan är värre, men jag ska försöka stå ut ändå. Läkaren höll med att ju längre man nu behåller barnet i magen desto bättre kommer förlossningen att gå. Har man ingen egentlig anledning, som jag dock har, så sätter man ju inte igång förlossningen. Och det kan dra ut på tiden, ibland så mycket som 2-3 dagar innan det gå igång och dessutom så kan det stressa barnet för mycket och man tvingas ge något annat för att avbryta det hela. Och att leva på sjukhus är inte roligt det heller.  Jag har en dotter jag vill vara med också! Åh, det känns så härligt att känna sig glad igen. Grät nog en skvätt av lycka när vi åkte från sjukhuset.

Så nu har vi varit till både IKEA och Panduro och inhandlat tidsfördriv!



Kommentarer
Johanna

Skönt att det gick bra! Det här med att gravid är inte alls kul och inte alls så mysigt. Jag hade inte hört EN ENDA som sagt att graviditet är skit före jag själv blev och jag kommer inte ljuga för mina barn/väninnor som inte har barn. Att vara gravid kan verkligen vara riktigt pain. So think twice!!

2012-04-13 @ 14:54:43
URL: http://passionforpoison.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0