"Vattnet går"



Kan verkligen inte släppa tankarna på fostervattnet hur märkligt det än låter. Kanske är det för att jag försöker få någon som helst kontroll över tillvaron just nu.

  • Hur kommer det att "gå"- smygläcka eller kommer allt på en gång? Kommer det att gå alls? Fick ta hål på hinnan på förlossningen när jag födde lillan. Tror att det var just det sistnämnda som gjort detta till en fixide. Jag vet hur känslan är att "allt kommer på samma gång" känns.

  • Vart kommer det gå? Kommer det bli på ICA Maxi eller på dagis?

  • Konstiga tankar på hur dyra vissa saker är. Sängmadrassen är inte bara att åka till IKEA och köpa en ny, då vi har en säng som är höj och sänkbar i fot- och huvudänden. Tror knappast att man kan beställa en enskild sittkudde till soffan heller. Mattan i vardagsrummet är en "äkta", så den är inte heller bara att kasta. Men det finns ju kemtvätt till den. Tänk om vattnet går i bilen? Ny bilstol?

Jag har löst några av mina "problem" såhär. Sängen är bäddad med plastade lakan. Och köpte avfrostningspåsar, det var två i en förpackning, för 69 kronor på ICA. De tar emot så mycket som 5 liter vatten, så om nu allt skulle komma och man inte hinner stanna så kanske stolen räddas? Låter kanske lite tokigt, funkar det så funkar det, men jag är mycket lugnare när jag åker bilen numera kan jag ju säga!





Kan swirl rädda bilen?



Kommentarer
Vanilla - mamma till Lilla hjärtat ♥

Vad smart! :-) Spännande att det är så nära nu! :-)



Ha en bra helg!

Kram



PS Kika gärna in hos mig och tävla om fina amningskläder! :-)

2012-04-14 @ 12:02:39
URL: http://byvanilla.blogspot.com
L

haha fan vad smart!

Hjälp mig att komma ihåg det när det är dags ;)

2012-04-15 @ 22:14:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0