Lillans vecka!

 
Idag kommer Lillan hem! Hon har nämligen "semester" från familjen! Hon har sedan i söndags varit hos sambons faster, som snarare är som hans storasyster så hon kallas faster till barnen också. Hon kom ned och hämtade henne och for sedan upp till Sunne. Är så kul att de är ihop, och även sambons kusin som är 14 år tycker det är roligt. Sen bir de i ett stort hus med stor tomt på landet så det är verkligen miljöombyte!
 
 
 
Här är kortfattat Lillans senaste vecka: 
 
Torsdag - Sista dagen på dagis för sommarlov! När hennes pappa kom hem så åkte de iväg till Degerfors där sambon skulle döma fotboll. Fotbollsplanen ligger jättenära där svärmor bor, så Lillan var hos farmor under kvällen. 
 
Fredag - Midsommarafton! Vi åkte till svärfarmors storasyster och åt massa jordgubbar och senare på kvällen så grillade vi.
 
Lördag - Vattenkrigskalas!
 
Söndag - torsdag (idag) - Sunne! Där har hon fått äta på mormors glasscafé (Lysvik), grillat, ridit häst, badat i Sunne vattenland - då Tobbe Trollkarl även var där och gjorde en show. Och nu idag så ska de stanna till på vägen hem och plocka jordgubbar!
 
Fredag, imorgon - då blir det Lillans första cirkusföreställning!
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0