ÅterbesöketIgår hade vi tid till veterinären på morgonen. Stygnen skulle tas bort 11-12 dagar efter att de sattes. Hunden var måttligt road kan jag ju säga, hon har nog inte åkt bil sedan då och blängde misstänksamt på bilen när vi skulle åka. Där kröp hon ihop, ynklig och darrande som om hon visste exakt vart vi skulle. Domedagen i princip... På bordet stod hon och darrade som ett asplöv och gjorde en massa osäkra gäspningar. Kom in två veterinärer och det beslutades om att vi ska tillbaka nästa onsdag, då vissa stygn inte var redo att tas upp.


Så tji fick vi och tji fick vovven. Blir en tur till dit igen. Hon vågade sig till och med hoppa ned från hög höjd och vägrade ta godis. Ungefär så mycket tycker hon om sådana ställen, vilket säger en hel del då hon annars inhalerar godis...Kommentarer
Linn

Ni kanske skulle åka dit o promenera lite utanför o ge blött godis som Falukorv, köttbullar osv. Sedan in i entrén osv. Utan att hon behöver träffa veterinär eller något läskigt. Göra så några gånger för att få bort rädslan?Kanske inte nu då när du knappt kan gå men längre fram :-)

2012-03-19 @ 09:18:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0