Nu ska det väl bara bli bättre?Surisar för en suris. Glömde äta mitt "lördagsgodis", och har man en dålig dag så får man unna sig något gott ibland!

Igår var inte så roligt, och inte inatt, och inte morgon heller. Nu börjar det tas sig dock. När vi gick hem från middagen igår så började i tävla till dörren. Lillan och sambon gör jämt det och mamma som går sakta eller på kryckor kommer sist. Jämt. Men nu så råkade jag vara för dem och så började jag småjogga lite när tävlingen annonserades bakom mig. Jag kom några meter, sen la höfterna av. Jag stannade i chock över smärtan och de sprang förbi. Jag segnade ner till marken med en hund som stod och frustade bredvid att hon inte fick springa med de andra. Sambon kom tillbaka och hjälpte mig upp.


Senare på kvällen så skulle jag plocka in tvätten som torkat. På väg in i sovrummet hände samma sak och plötsligt låg jag där raklång på golvet med famnen full med lillans tröjor. Grät i ren ilska. Än en gång hjälpt upp.


Natten var lång,
var tvungen att gå upp på toaletten minst en gång i timmen så det var inte mycket sömn värt namnet jag fick. Vid 2 fick jag ta två värktabletter, dels för höften och för den begynnande huvudvärken. Sambon tog lillan till dagis, trots att måndagar är de dagar han egentligen inte har tid. Försökte somna. Gjorde ont. Vid 8 började grannen ovan spela musik. Högt. Kryckan dunkades i väggen, men nej. Trodde inte jag skulle klara trapporna upp för att ringa på, så tog min tillflykt in i lillans säng. De verkar ha spelaren i rummet ovanför oss så det lät inte allt för mycket men mer tillräckligt!


Lyckades väl somna något sånär,
för att sedan av vakna av världens mardröm att jag skulle bli våldtagen i tvättstugan… Hade en tid igår för att torka våra täcken som tvättats efter lillans sjukdom och hundens olycka. Har en egen maskin hemma, men ville att de skulle vara helt torra för natten så vi bokade för ovanligheternas skull tvättstugan. Tänk så små saker kan spela in! Kan ju säga att jag har haft bättre drömmar... Nu har jag gnällt av mig. Ska gå och ha en liten bakterapi stund i köket, så kanske humöret blir lika soligt som vädret ute!

 Kommentarer
Angelica

Åhh sura S :) vad längesen man åt sånna :)sv;

jaa men eller hur, det kanske kommer en trea hos er sen, det vet du inte :) och ja då kan du ju som sagt ha en sittdel ovanpå :)

nu är jag kär i bugaboo donkey :) livsfarligt :)ha en bra dag :)

2012-03-12 @ 13:48:44
URL: http://www.angelicasandberg.se/blogg


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0