...Tänk om...

När allt väl lugnat sig, så hinner tankarna ikapp. Så många tänk om! Tänk om bettet tagit i mjukdelarna - som magen istället för revbenen? Tänk om det tagit i halsen, eller tänk om det hamnat i ansiktet... Tänk om det varit lillan som blev biten? Ungefär där börjar jag mer aktivt tänka på något annat, de innan kommer titt som tätt i bara farten.

Nåja, natten har varit lugn och hon har nu fått äta lite. Tratten får åka av så hon kan slappna av när vi befinner oss i samma rum så jag kan övervaka. Hon är nog ganska medtagen fortfarande, för den redan trötta hunden är sover möjligen ännu mera. Medicinen sitter i till ikväll, så vi får se då.



Kommentarer
Anna Johansson

SV: Jo de är sant, på så sätt är de skönt att han får de redan nu. Och de känns bra att synfelet upptäcktes så tidigt. Ska bli intressant att se hur de blir när man väl fått hem glasögonen och man ska vänja honom vid att alltid ha dom på sig :)



Tja, de är mkt tillfixning hemma och så. Golv och tapeter, och möbler som ska inhandlas i framtiden :) Även framtiden är välplanerad, med hus och ny bil osv :D

2012-03-05 @ 13:58:57
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0